Hold din fest i smukke omgivelser.
Vi beder Dem venligst betragte forslagene som vejledende, og vi glæder os til, ved et personligt møde, at fremvise vores lokaler og mulighederne i disse, samt i fællesskab med Dem planlægge de endelige detaljer omkring Deres festarrangement hos os.
På forhånd kan vi love Dem, at Dragør Strandhotel’s køkken og personale vil gøre alt for, at Deres fest bliver så vellykket som muligt.
Skulle De have yderligere spørgsmål til os, er De naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.
Selskabsmenu
Helaftensarrangement
Velkomst drink
Skærsommernats drøm, Kirr Royal eller Portonic
Menu
3 Retters menu som sammesættes efter forslag fra selskabsmenuen
Vin
Husets hvidvin ad libitum & Husets rødvin ad libitum
samt dessertvin eller portvin
Kaffe
Kaffe med Cognac og likør
Pris pr. couvert kr.: 769.-
Menutilbuddene er vejledende. Har de andre ønsker opfylder vi selvfølgelig det. Helaftensarrangementet indeholder fuld opdækning, lys, servietter og blomster efter deres farvevalg.
Forretter
- Muslingesuppe serveres med hvidfisk og svamperavioli
- Stegte kammuslinger, serveres med flødekogte jordskokker og æble i calvados, hertil lakse rogn samt fennikel salat + kr.: 10,-
- Yellow tun tataki serveres med wasabi guacamole på hjertesalat med syltet ingefær
- Røget laksetatar serveres med sprød salat vendt i grøn pesto og lakserogn
- Indbagt hellefisk i filodej serveret med krydderurt sauce
- Bagt helleflynder serveres med svampe, jordskokker og fennikel crudite og mousseline sauce
- Stegte scampi i black bean sauce, kammuslinger serveres med flødekogte jordskokker og æble i calvados, hvidløgsstegte jomfruhummere + kr. 15.-
- Carpaccio af okse med semidried tomater samt råmarineret blomkål og trøffelolie
Til alle forretter bliver der serveret hjemmebagt brød
Hovedretter – Fiskeretter
- Ovnbagt rødtungefilet med citrussmør på grønne asparges hertil mousseline sauce
Hovedretter – Kødretter
- Timian farseret oksemørbrad, serveres med braiseret svinekæber, sæsonens grønt samt portvin sauce + kr. 45,-
- Kalvefilet med calvados flamberede æbler og Parma skinke, sæsonens grønt samt dagens sauce
- Pesto stegt kalveculotte med sæsonens svampe samt portvin sauce
- Ovnbagt unghanebryst med foie gras og persille sky
- Farseret krondyrfilet, serveres med årstidens grøntsager og portvin sauce + kr. 45,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grønt og dagens kartoffel
Ost
- Udvalg af husets oste, serveres med oliven ( når osten serveres som ret nr.: 4. ) +kr. 55,-
Dessert
- Kokosfragilité, serveres med hindbær sorbet og syltede ananas
- Chokoladekage á la Susanne, serveres med mango sorbet og syltede bærkage01
- Pære á la Helena – Pære soufflé, serveres med dagens is
- Halv ananas med frisk frugt og hindbær sorbet
- Nøddekurv med vanille is og hindbær sorbet
- Marinerede bær, serveres med vanille is +dagspris
- Dessert tallerken med kage, is og frugt +kr. 20,-
Natmad
- Ungarsk gullasch
- Asparges suppe, fløde legeret
- Buffet med pølser, leverpostej og surt +kr.: 20,-
- Frikadeller med marineret kartoffelsalat
- Chili con carne
- Labescous med purløg og hjemmebagt rugbrød
Carvery-arrangement
Minimum 20 kuverter
Forret
Valg fri forret fra selskabsmenuen.
Buffet
Helstegt oksefilet, lammekølle med hvidløg, farseret unghanebryst,
fetasalat, advokado salat med rødløg, tomat salat med mozzaralla og grønpesto,
fløde bagte kartofler og stegte kartofler.
samt svampesauce.
Oste bord med diverse danske og udenlandske oste serveres med druer
Dessert
Dessertkage
Pris pr. couvert Kr. 368,00
Brunch buffet
Minimum 20 kuverter
Græsk yoghurt med frugtpuré & müsli
Frugtfad
Marmelade
Pandekager med ahornsirup
Røget laksetartar
Udvalg af europæisk ost med garniture
Hønsesalat med bacon
Udvalg af husets pålæg
Lun leverpostej med bacon og champignon
Brunch pølse
Hotwings
Røræg med bacon
Boller
Surdejsbrød
Rugbrød
Mini croissanter
Mini wienerbrød
Pris pr. couvert kr. 268,00 uden kaffe/the og juice
Pris pr. couvert kr. 298,00 med kaffe/the og juice
Frokost buffet
Minimum 20 kuverter
Karry sild, stegte sild, krydder sild
Æg & rejer
Hønsesalat med bacon samt syltet rødløg
Røget laksetatar
Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Helstegt svinemørbra med bløde løg og svampe
Lun leverpostej med bacon & champignoner
Oksefilet med flødekartofler
Udvalg af husets oste
Dessert kage
Pris pr. couvert kr. 298,00